• Jury
1

Glenn Kim

Glenn Kim woont al 39 jaar in de Bay Area nabij San Fransisco. Hij studeerde kunsten aan de Academy of Art College. Ooit wou hij een tekenaar worden van avonturenstrips, net zoals zijn grote voorbeeld N.C. Wyeth. Toen Pixar aan zijn deur kwam kloppen in 1996, startte hij echter een fantastisch avontuur in de tekenfilm industrie. Hij werkte mee aan The Incredibles, Cars, Toy Story, Monsters Inc., Wall-e,... Later werkte hij voor spellen als Ravenskye City van Lolapps en een pokerspel van PokerStars. Nu werkt Kim bij FunPlus aan verschillende titels en reist hij tussen Beijing en San Fransisco.

2

Anton Gustilo

Anton Gustilo is de huidige art director van XII Braves en werkte vroeger als artist voor Gumi Asia en Nubee. In zijn 9 jaar in de sector heeft hij gewerkt aan games als Brave Frontier, Harry Potter Spells, Puzzle Trooper, Slots Frontier en Monster Blade. In april 2011 werd hij door ImagineFX Magazine FXPose's verkozen als artist van de maand.

3

Oh!great

Ogureito (大暮維人), ook wel bekend als Oh! great, is een Japanse manga tekenaar die vooral bekend is om de [Tenjho Tenge] en [Air Gear] manga series. In 2006 ontving hij de Kodansha Manga Award voor de shōnen manga [Air Gear]. Naast zijn werk in manga, heeft hij ook alternatieve outfits ontworpen voor de PlayStation 2 versie van Namco's 3D vechtspel [Tekken 5], en een personage in [Soul Calibur IV] genaamd Ashlotte. De strip [BIORG TRINITY] met een alomvattend wereldbeeld is momenteel als serie verschenen in [Ultra Jump](Shueisha).