• Veelgestelde Vragen

Hieronder staan een aantal veelgestelde vragen van deelnemers. Als je meer vragen hebt, neem dan een kijkje in de Officiële Regels.

A: Ja, maar slechts 1 ontwerp kan gekozen worden als het winnende ontwerp.
A: Nee, je moet alleen het ultieme ontwerp doorsturen van je held. Zorg wel zeker dat je een kopie van je schetsen bij je hebt, want die kunnen in een later stadium opgevraagd worden door de jury.
A: Hoewel het niet verplicht is om de exacte stijl van het spel over te nemen, kan het natuurlijk wel een pluspunt zijn in het oordeel van de jury. Dan kunnen ze het ontwerp beter in het spel terugzien.
A: Nee. Je moet geen achtergrond toevoegen en het zal je geen extra punten opleveren. We raden je aan om een witte achtergrond te gebruiken. Natuurlijk mag je er zelf eentje maken, maar die kan de aandacht van het eigenlijke ontwerp misschien verstoren. Het kan dus meer kwaad dan goed doen.
A: De meerderheid van de punten (80%) zal door een jury worden toegekend. Likes of Facebook tellen voor de overige 20% mee. Stemmen op Facebook zijn zeer nuttig, zeker als de punten van de jury weinig verschil tonen.
A: Je mag zeker speciale spreuken of effecten toevoegen, zolang die de presentatie van je held niet verstoren.
A: We raden aan om dit te doen, want de winnende ontwerpen kunnen een 3D-model krijgen.
A: Je mag bepaalde eigenschappen van dieren in het ontwerp van het gezicht van je held brengen, maar het uiteindelijk ontwerp moet menselijk zijn in zowel proportie als vorm, zonder staarten of aanvullende ledematen.